Exista socialism de tip comunist in 2008

Am incercat in fiecare an sa-mi impun ideea ca Romania a scapat de obiceiurile comuniste. I-am injurat pe unii, i-am spurcat pe altii, dar tot apolitic am ramas si chiar nu ma pot schimba. Chiar ma amuzam aseara cu Lucian Lipovan pe seama asta mai ales ca am vazut ca la doctrina politica ma mulez pe principiile udmr-iste. :P. Am citit in presa locala, dar am si vorbit cu prieteni de-ai mei, prezenti la o chermeza din asta electorala a unui partid care ne-a condus multi ani, dupa revolutie, care a distrus orice notiune de Romania democrata si care mai nou ofenseaza principiile democratiei la 19 ani distanta de ziua in care am strigat toti libertate.

Despre ce e vorba? Prin comuna doljeana Rojiste, aflata in imediata apropiere a Tamburestiului, locul de nastere al lui Ovidiu Stanga, pentru cunoscatori, iar pentru necunoscatori va spun ca se afla la vreo 50 de km de Craiova pe drumul ce duce spre Bechet, Mircea Geoana a venit sa-si faca o campanie electorala mai mult decat „democrata”. Pe ritm de manele, un tigan urla la niste copii de clasa I sa ridice niste stegulete ca vine domnul Geoana. :|. Sweet Mary, mother of Jesus, mi-am zis. Fucking wanker, you son of a bitch, asta ca sa nu-i dau drumu’ la Tourette-ul, varianta in romana. Cica scoala a primit acordul parintilor pentru a-i pune pe saracii copii sa strige „Geoana premier!”. Hai nu mai spune! Adevarul este ca si taica-meu a fost mustrat la serviciu ca eu am plecat de la demonstratia de pe 23 august 1988, cand mi s-a facut rau de cald, dupa 4 ore de stat ca un bou pe stadion si neintelegand nimic din demonstratie. Stateam ca boii si ridicam niste placute, pentru a forma o coregrafie ce-i producea excitatie maxima conducatorului drag si iubit. Acelasi lucru s-a intamplat si acum, mai ales ca acei copii, la fel ca si mine in 1988, habar nu aveau cine e nenea ala imbracat frumos, ca de nunta, botez sau inmormantare. Ca la tara doar atunci ii vezi la costum. Aham, deci au trecut 20 de ani si cateva luni de la o mizerie, pentru care eram obligati sa stam ca oile pe pasune si sa behaim la fiecare sunet, ceva de genul: Traiasca Partidul Comunist Roman! Nu mai bine din psd i-ar zice psc? Sau PCR, ca tot asta sunt! Este inadmisibil sa obligi niste copilasi nevinovati sa-ti urle numele, doar ca sa strangi dobitoacele sa te voteze. Este incredibil ca la nivelul anului 2008 impotriva acestor violatori ai democratiei sa nu se ia masuri. Sa va fie rusine, netrebnicilor! Sunteti niste bicisnici si niste jigodii!

Uitati rusinea

6 răspunsuri to “Exista socialism de tip comunist in 2008”

  1. Kaos AD Says:

    Eu mi-am făcut un test de ăsta politic, cred totuşi că altul. Mi-a ieşit PNL cu ceva de genul 22 de puncte, mai era încă un partid cu 2 puncte, iar apoi restul cu minus. Sînt liberal hardcore deci.

  2. popej27 Says:

    Tata, sa-l pui pe lista dupa Fuego. Inaintea lu’ Pepe.
    Mai asteptam putin si incepem sa bifam 😀

  3. ionutgreere Says:

    Si eu care credeam ca este vorba de mine, care tot iti sterg mesajele tale haioase si vulgare pe care mi le dai dupa fiecare blog pe care il scriu.Tara e plina de comunisti imputiti.
    Traiasca UDMR-ul ca tot iese la testul ala

  4. popej27 Says:

    Iar disparusi tata..

  5. Dedicaţie pentru Cristoiu | Parerea mea Says:

    […] comunismului, acum sper să văd şi prăbuşirea capitalismului.” Da? Atunci ia de aici, “maestre”, poate ai uitat sau poate ţi-a plăcut. Las’ că-ţi aminteşte […]

  6. Dedicaţie pentru Cristoiu « Părerea mea! Says:

    […] comunismului, acum sper să văd şi prăbuşirea capitalismului.” Da? Atunci ia de aici, “maestre”, poate ai uitat sau poate ţi-a plăcut. Las’ că-ţi amintesc Geoană […]

Lasă un comentariu